Το δήμο Χαλκηδόνος θα επισκεφθεί ο πρόεδρος της δημοκρατίας Π. Παυλόπουλος

Το Δήμο Χαλκηδόνος θα επισκεφθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος . Ολόκληρο το πρόγραμμα της επίσκεψης για τις εορταστικές εκδηλώσεις:
 
 
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Μετά από κάλεσμα του Δημάρχου Χαλκηδόνος κ. Ιωάννη Τσουκνιδά και στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης στο μέρος που πραγματοποιήθηκαν οι διαπραγματεύσεις (ΤΟΨΙΝ), η Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, θα τιμήσει με την παρουσία του το Δήμο μας στις 27 Οκτωβρίου 2017.
 
Αναλυτικό Πρόγραμμα (θα τηρηθεί αυστηρά λόγω του χρονικού περιορισμού της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας)
 
12:15
Άφιξη της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας μετά της προπομπής, Επιμνημόσυνη Δέηση και τιμητικές εκδηλώσεις στον προαύλιο χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων στη Γέφυρα “ΤΟΨΙΝ”
 
12:35
Έναρξη στεφανιοδρομίας από το Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων ΤΟΨΙΝ με τελική άφιξη των δρομέων στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού στη Θεσσαλονίκη
Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο από εκπρόσωπο του Δήμου Χαλκηδόνος
 
12:40-12:55
Ξενάγηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Στρατιωτικό Μουσείο Βαλκανικών Πολέμων στη Γέφυρα του Δήμου Χαλκηδόνος
 
13:00-13:15
Ξενάγηση της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μακεδονικό Τάφο Αγίου Αθανασίου του Δήμου Χαλκηδόνος
 
13:45-14:05
 
Τελετή Ανακήρυξης της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου, σε επίτιμο Δημότη του Δήμου Χαλκηδόνος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλκηδόνος (Φιλίππου 38, Πεζόδρομος Κουφαλίων) 
Tο e-mesimvria.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.