Τσαρτσάρης Χρίστος

Τσαρτσάρης Χρίστος

Νίκη με 1-0 στο πρώτο φιλικό της είχε η ομάδα παιδων του Α.Ο. Μεσημβριας απέναντι στο αντίστοιχο ηλικιακό γκρουπ του Μαγνησιακου. Οι 2 ομάδες ήταν αξιομαχες, όμως ο δυνατός αέρας δυσκόλεψε τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών. Πολλές φάσεις για γκολ είχαν και οι 2 ομάδες, αλλά αυτή που ευτύχησε να πανηγυρίσει ήταν η ομάδα του Α.Ο.Μ, όταν περίπου στο 25' ο Δημήτρης Σιωπης βρέθηκε τετ α τετ και το πλασέ του βρήκε δίχτυα. Συγχαρητήρια και μόνο αξίζουν στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και των 2 ομάδων!
Ξεκινάει αύριο Σάββατο 14/10 Η αγωνιστική δραστηριότητα της ακαδημίας του Α.Ο. Μεσημβριας! Να ευχηθούμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στους νεαρούς αθλητές, πάνω απ όλα με υγεία και καλή επιτυχία σε όλα τα τμήματα! Να επισημάνουμε ότι από πέρσι δημιουργήθηκε μια γερή βάση για την ακαδημία, η οποία φέτος εξελίσσεται και ανεβαίνει επίπεδο. Η προσπάθεια αυτη θα πρέπει να αγκαλιαστεί από τον φίλαθλο κόσμο του χωριού και να υπάρξει μια συσπείρωση γύρω απο τα νέα παιδιά καθώς αποτελούν το μέλλον αυτής της ομάδος. Αναλυτικά η αγωνιστική δραση: ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ ΏΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : 11:15 ΩΡΑ ΑΓΏΝΑ :11:30 ΑΟΜ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΜΗΜΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ ΏΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ 11:15 ΩΡΑ ΑΓΏΝΑ : 11:30 ΑΟΜ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΓΗΠΕΔΟ ΕΡΜΗ ΕΥΟΣΜΟΥ ΏΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : 10:15 ΩΡΑ ΑΓΏΝΑ : 10:30 ΑΟΜ - ΕΡΜΗΣ ΕΥΟΣΜΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΥ (ΓΑΛΛΙΚΟΣ) ΏΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ : 12:30 ΩΡΑ ΑΓΏΝΑ : 13:00 ΑΟΜ - ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
Στη σημερινή προπόνηση της ακαδημίας του Α.Ο. Μεσημβριας στα γήπεδα του ΠΑΟΚ βρέθηκε ο παλαίμαχος άσσος του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής πλέον της Κ20 Αφού συνομίλησε για λιγο με τους ανθρώπους της ακαδημίας και έπειτα φωτογραφηθηκε με τους μικρούς του φίλους. Ρωτήθηκε τι πρεπει να προσέχουν οι νεαροί αθλητές. "Το σχολείο , τη δουλειά και να ακούνε τους γονείς", ήταν η απάντηση του Ουρουγουανου. Ένα εξίσου σημαντικό θέμα είναι αυτό του ιατρικού ελέγχου. Οι νεαροί αθλητές θα υποβληθούν σε ιατρικό έλεγχο τη Δευτέρα 09/10. Να ενημερώσουμε ότι απο φέτος η Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Μακεδονίας θέσπισε την υποβολή σε ιατρικό έλεγχο και των αθλητών που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα που διοργανώνουν διαφορα Αθλητικά Κέντρα. Μια κίνηση πολύ σημαντική , καθώς η υγεία των αθλητών είναι το Α και το Ω. Επόμενη κίνηση είναι η περιοδικότητα του ελέγχου.

Σε νεα δραση προχωρά η Ακαδημία του Α.Ο. Μεσημβρίας. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξεδωσε: ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΝΩΝΕΙ! Η Ακαδημία μας προβαίνει σε μια καινοτόμα πράξη! Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη! Ακαδημία από την Ουγκάντα της Αφρικής ήρθε σε επαφή μαζί μας και έκανε έκκληση για υλικά προπονησεως (παπούτσια ποδοσφαίρου , καλτσες, ρουχισμό). Όποιος , λοιπόν, έχει μεταχειρισμένα κάποια απ αυτά τα είδη και δεν τα χρειαζεται , μπορεί να τα παραδίδει καθημερινά στις προπονήσεις. Τα υλικά θα μαζευτούν σε κούτες και θα σταλούν ταχυδρομικώς! Τέλος, είναι μια κίνηση η οποια διδάσκει στα παιδιά μας την αλληλεγγύη και τη συνεργασία που προάγει ο αθλητισμός !

Σελίδα 1 από 5