Όραμα, ιδέες και πράξεις

Σας χαμογελούν και σας κερνάνε χωρίς λόγο? Όχι μην ανησυχείτε δεν τρελάθηκε κανείς. Εκλογές πλησιάζουν.

Για άλλη μια φορά καλείστε να επιλέξετε ανθρώπους που θα καθορίσουν την τύχη του τόπου. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργηθεί η κουλτούρα ή μάλλον νοοτροπία να ψηφίζουμε σύμφωνα με τον κομματικό προσανατολισμό ή και την συγγένεια.

Τα τελευταία χρόνια ο τόπος μας έχει παρακμάσει και όλοι ελπίζουμε πως κάποια στιγμή κάποιος ξαφνικά θα ασχοληθεί και με το μαγικό του ραβδί θα βελτιώσει την καθημερινότητα μας. Καιρός είναι να καταλάβουμε πως οι εκλογές και κυρίως οι δημοτικές είναι η στιγμή που εμείς καθορίζουμε την τύχη του τόπου. Εμείς αποφασίζουμε αν θα μείνουμε στάσιμοι, αν θα πάμε μπροστά ή θα κάνουμε βήματα πίσω.

Ο τόπος χρειάζεται ανθρώπους με όραμα και φρέσκιες ιδέες, τις οποίες θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τις πραγματοποιήσουν. Ας οραματιστούμε για αρχή το κοινοτικό δασύλλιο της Νέας Μεσημβρίας που στην συνέχεια αναβαθμίστηκε απλά σε δημοτικό αλλά ποτέ δεν έγινε κάποιο ουσιαστικό έργο. Δείτε με την βοήθεια της τεχνολογίας πως με ελάχιστες δράσεις και έργα θα μπορούσε να ήταν στολίδι για ολόκληρο τον Δήμο Χαλκηδόνος αλλά και χώρος αναψυχής για τους γειτονικούς δήμους.

 

Το δημοτικό άλσος τώρα

Το δημοτικό άλσος με μικρή ψηφιακή παρέμβαση

 

Οπότε λίγα λεπτά πριν να "ρίξετε" την ψήφο σας σκεφτείτε, τα παιδιά, τα εγγόνια και τα ανίψια σας. Σκεφτείτε την νέα γενιά και τον εαυτό σας. Σκεφτείτε όλα αυτά που στερηθήκατε και όλα αυτά που κανονικά αξίζουν στον τόπο σας. Αναλογιζόμενοι την ευθύνη και βαρύτητα της ψήφους σας επιλέξτε σοφά. Ευχηθείτε καλή επιτυχία στους υποψήφιους δημοτικούς, κοινοτικούς, περιφερειάρχες ή και ευρωβουλευτές αλλά θυμηθείτε πως την τύχη του τόπου σας την καθορίζετε μόνο εσείς με την επιλογή σας.

 

Tο e-mesimvria.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.