Απόστολος

Απόστολος

Στεργιάδης Τρ. Απόστολος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
"Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος"
Δημ. Εν. Αγίου Αθανασίου
URL Ιστότοπου: http://stergiadis.blogspot.com/
  Στεργιάδης Τρ. Απόστολος
    Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
 
"Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος"
    Δημ. Εν. Αγίου Αθανασίου
 
 
      Πολύς λόγος, διαξιφισμοί, ανταλλαγές ύβρεων και κατηγοριών τις ημέρες του Πάσχα στο ίντερνετ που για πολλούς απ’ ότι φαίνεται το να είσαι «πολιτικά Απολίτιστος» θεωρείται και «μάχιμος», τις λεκτικές αθυροστομίες, τις θεωρούν πλεονέκτημα και τον πολιτισμένο διάλογο «αδυναμία»!
      Επειδή για μας τους Ενεργούς Δημότες Χαλκηδόνος όλα όσα παραπάνω περιέγραψα και ζήσαμε χρονιάρες μέρες ανήκουν σε πολιτικάντηδες του παρελθόντος τους αφήνουμε πίσω και ΔΕΝ θα ασχοληθούμε μαζί τους!
Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ είναι παράταξη που δημιουργήθηκε πριν 8 περίπου χρόνια για να υπηρετεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες των Δημοτών. Αλλάξαμε μια φορά επικεφαλή της παράταξης με ανοικτές δημοκρατικές διαδικασίες.
      Ο Μηνάς Μηντζαρίδης επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος Δήμαρχος είναι για μας «Primus inter pares» Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ!
ΔΕΝ επιδιώξαμε ΠΟΤΕ να κάνουμε μια παράταξη ONE MAN SHOW στην οποία Ο Δήμαρχος είναι αυτός που πάει μπροστά και ακολουθούν όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι ΧΩΡΙΣ να χαράσσουν πολιτική, πρόγραμμα, στόχους και λύσεις προβλημάτων, παρά να τους έρχονται έτοιμα από τον υπ. Δήμαρχο και ακόμη χειρότερα από διαφημιστικά γραφεία επικοινωνιολόγων που με 5-10 χιλιάρικα σου κάνουν «φανταζί προγράμματα» που θα τα δείτε να κυκλοφορούν τις επόμενες μέρες.
      Το πρόγραμμα του συνδυασμού μας βασίζεται σε καταγραφή και μελέτη προβλημάτων που έγινε τα τελευταία χρόνια και προτάσεις που δίδονται από ΔΗΜΟΤΕΣ υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και τον υποψήφιο Δήμαρχό μας. Επαγγελματίες όλοι τους και επιστήμονες που ζουν μέσα στο πρόβλημα και δίνουν πολιτικές και τεχνοκρατικές λύσεις.
      Τους στόχους του προγράμματός μας θα το δείτε στο φυλλάδιο που κυκλοφορεί και το διαμοιράζουμε στον Δήμο μας αντλώντας πληροφορίες, παράπονα και προτάσεις των δημοτών που θα γίνουν και μέρος του προγράμματός μας.
 
   ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
  • Γιατί ο πολιτικός πολιτισμός είναι μέρος της καθημερινότητάς μας.
  • Γιατί ο Δημότης έχει μια φωνή που το πρόβλημά του θα γίνει στόχος για λύση από μας.
  • Γιατί αφήνουμε το παλιό και διεφθαρμένο πίσω μας και αυτό αντικατοπτρίζεται στην ταυτότητα των υποψηφίων μας. Από τον Δήμαρχο και σε κάθε Δημοτικό Σύμβουλο.

 

 
Στεργιάδης Τρ. Απόστολος
Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος
"Ενεργοί Δημότες Χαλκηδόνος"
Δημ. Εν. Αγίου Αθανασίου